Prövade chokladtårtereceptet av Nigella Lawson en gång till. Utan apelsinsmaksättningen, som förra gången. Den här gången även utan vaniljsocker. Lite speciellt med den här kakan är att den inte innehåller något mjöl. Fluffigheten kommer från de uppvispade äggen och äggvitorna. Det är skojj göra den här kakan. Särskilt när man får sin äldsta vän på besök. Och hennes rara son. Som båda älskar god choklad.
Monday, August 09, 2010
Chocolate Cake and Good Company
Prövade chokladtårtereceptet av Nigella Lawson en gång till. Utan apelsinsmaksättningen, som förra gången. Den här gången även utan vaniljsocker. Lite speciellt med den här kakan är att den inte innehåller något mjöl. Fluffigheten kommer från de uppvispade äggen och äggvitorna. Det är skojj göra den här kakan. Särskilt när man får sin äldsta vän på besök. Och hennes rara son. Som båda älskar god choklad.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment