Sunday, May 18, 2008

Yet another KSH project!

Nytt Kidsilk Haze projekt på stickorna. Det ska bli en Tender. För att hålla koll på antalet uppläggningsmaskor behöver jag tunna markörer. Två stycken helst. En har jag sedan tidigare. Men den andra får utgöras av ett udda dopörhänge.

New Kidsilk Haze project on the needles. It's going to be a Tender. In order to keep track of the stitches on the Cast On row and the following row I need thin markers. Two of them. One I have from before. The other one is an odd earring from my infant baptism.
Hur gick det med mitt sista projekt i Annas vårstädningsutmaning. Hmmm, så där. Det fina vädret kom emellan liksom. Men jag har i all fall kommit igång med avslutningen. Och det är ju bra ändå!

How did it go with my last project in Annas Spring Cleaning Challenge. Hmmm, well. The nice weather came in between. But at least I have came a bit further on the finishing. And that is good at least!

2 comments:

Mia said...

Å vilka fina tröjor du är igång med hela tiden, Elena! Hoppas snart få se lite bilder på brilliant retro med dig i- jag har själv funderingar på att sticka den nämligen.
Gillar du den nya Kim Hargreaves-boken? Jag har ingen av dem men är sugen.

Elena said...

mia: Mmm... tack. Du har bra smak ;)

Jo, ska verkligen ta mig i kragen och köpa såna där hakar så jag kan få avslut på Brilliant Retro projektet - och så jag kan visa upp slutresultatet. Har hyffsat närliggande planer på att komma ut på stan och shoppa dem men idag vaknade maken sjuk... efter att jag varit sjuk en vecka. Så vi får se...

Har inte hunnit få tag på den nya Nectar. Men jag är väldigt sugen. Har redan spanat in flera intressanta projekt i den. Tender är däremot ett mönster jag har sedan tidigare.