Monday, November 20, 2006

Kim Hargreaves

Kim Hargreaves är en mycket duktig designer av stickmönster och en före detta Rowandesigner. Hon har sedan en tid en nätbutik där hon säljer sina mönster i paket tillsammans med Rowangarn. Otroligt snygga plagg, men det kostar. Visserligen har jag allt mer gått mot att endast använda mig att det bästa kvalitetsgarnerna, såsom just Rowans garner. Men, ibland önskar jag att Kimpan sålde endast sina mönster. Det händer ju att man kan snoka upp kvalitetsgarn på rea och då skulle man kunna få till ett Kim Hargreaves-plagg till ett rimligare pris. Ta den här tjusiga koftan exempelvis, eller den här sommareleganta, den här vackra, den här eleganta eller den här rara. Eller det här stiliga jackmönstret eller den här snajdiga mössan. Skulle inte ha något emot att ha alla dessa underbara plagg hängandes dinglandes i min garderob. Har du någon KH-favorit? Det är svårt att bestämma sig för bara ett favoritplagg, men skulle jag välja någon så blir det nog den tjusiga koftan.

4 comments:

Bim said...

Ja, det var svårt med favoriterna där du... Glimmer, eller Fay kommer nog på min önskelista - tror jag, ;).
Men, de ligger inte inom min ram för inköp nej... Skulle vilja ha mönstren, ja... Och kanske försöka hitta fram till bättre pris på garn, ja... Hur löser man det, ;)
Må så gott... värmländskan... kramis och hoppas du kan bestämma vad du ska ha, eller inte ha i inköpskorgen ;)
Sjöbackas blogg

Elena said...

Mmm, Fay är också en av mina favoriter! En sån underbar spetsstickad tröjja. Glimmer hade jag visst inte lagt märke till tidigare. Men det är ju helt enkel en urfräsig stickad kavaj!

Det blir nog tyvärr ingen shopping från Kim på ett tag. Men får jag undan lite gamla stickprojekt kanske jag kan motivera något inom en inte allt för avlägsen framtid.

Anna said...

Ja HERREGUD så fina grejer hon gör! Även om de är enkla i modellerna kan man nästan alltd se vilka just hon har gjort utan att kolla. Jag kan absolut inte välja och jag inspireras nästan alltid av henne när jag gör mina egna modeller. Ska bli spännande att se din som är på gång när den är klar!

Elena said...

Hon är verkligen en mästare på de enkla eleganta plaggen! Ja, dina tröjjor andas Kim Hargreaves med sina klassiska snitt kryddade med vackra detaljer. Men så är du också talangful som designar själv och kan få det du vill ha. Parka-modellen i Rowan 34 kändes rätt för mig så nu hoppas jag att den ska bli som jag har tänkt mig. Det går framåt sakta men säkert. Bakstycket är klart, och har nu lagt upp ena framstycket...