Wednesday, November 22, 2006

Kim Hargreaves design till budgetpris

Ibland är det soft att bara sitta och bläddra i olika mönstermagasin och låta sig inspireras. Känslan av att "det här skulle jag kunna sticka upp" är skön! Ett tag sedan skaffade jag Rowan magazine nr 34, där Kim Hargreaves fortfarande är med och bidrar med sina sjysta designplagg. Visserligen gör de otroligt snygga bilderna en sugen på att göra i princip varje plagg. Men när jag spanade in den otroligt läckra koftan/jackan Parka kände jag att den verkligen kunde vara ett användbart plagg för mig.

Det intressanta med den här designen är att den är skriven för Rowans Polar, som utgått ur Rowans sortiment sedan ett tag. Vilket ju är toppen, då det numera går att få tag på det till fyndpris. Så jag införskaffade mig givetvis ett gäng, i färgen Zucchini. Och så igår satte jag igång att sticka, på mitt första lite större projekt på mycket länge. Det är tur för mig att det stickas med stickor 8 så det inte riskerar att ta allt för lång tid.

2 comments:

Mia said...

Tack för den länken! Jag hittade ett annat garn som jag köpte, fyndpris är ordet.

Elena said...

Visst är den här rean braig! Dessutom verkar den 'aldrig' ta slut, den har verkligen pågått ett bra tag nu. Såg på din blogg att du ska använda ditt nyinköpta garn till 'kavajen' Equestrian Blazer. Nyfiken, vilken färg har du valt till den?