Friday, April 23, 2010

Eddie buddy

Lagom tills vår bebis blir tre månader har vi valt namn åt honom; Edward. Och det har visst varit på tapeten tidigare. Eddie blir ett bra smeknamn.

Just before he's three months we've chosen a name for him; Edward. And it seems it's been on the list before. Eddie will be a good pet name.
Det är storasyrran som gäller just nu. Kanske för att de är så lika? Det var rörande att se när han sträckte ut sin hand idag för att lägga den på hennes kind en bra stund.

It's big sister who is the one now. Perhaps because they are so alike? It was touching to see him reaching out and putting his hand on her cheek for a while today.
På vår promenad igår gjorde han precis som syrran gjorde när det begav sig. Han höll sin hand på täcket medan han sov. Och man får inte lossa den, jag tror det stör hans kontrollsinne. På bilden blommar pestskråp.

On our promenade yesterday he did just like his sister did when she was a baby. He held his hand on the cover while sleeping. And you can't loosen it, I think it disturbs his sense of control.

5 comments:

Karin said...

Oj, är han redan tre månader! Sjukt vad fort tiden går... själv var jag på 4-årskontroll med äldsta dottern igår, hon som nyss var bebis! Förresten - fint namn på en fin kille :)

AnnaA said...

Vilken liten goding!
Eddie är populärt nu. Den tredje jag känner till som fått det namnet det senaste året. Men det är ju ett bra och cool namn, så det är ju inte så konstigt.

Elena said...

Karin: Visst är det underligt vad tiden flyger. Det är visserligen underbart när bebisar blir lite mer stabila. Men ibland vill man bara att tiden ska frysa så man kan behålla dem så söta och fina som de är. Vi ska förresten på 4-årskollen idag med Leo. Och så stortjejjen börjar förskoleklass till hösten. Otroligt.

Anna: He, he ... ja visst är han en riktig cool liten Eddie-goding. Åh, visste inte att det är ett namn på gång.

Malin said...

Edward, - fint namn och fin stavning. Hade jag pojkar skulle det namnet hamna högt på min lista. Och vilket fint foto på de två, de liknar verkligen varandra otroligt mycket där.

Elena said...

Malin: visst är Edward tjusigt pojknamn. Det kändes bäst tillslut. Det är otroligt vad lika de två är, även till personligheten.