Monday, December 14, 2009

Lucia time

Så var det dags för årets luciafirande på dagis. Tycker fortfarande att det är lika fint varje år att höra de små sjunga de välinövade julsångerna.

So it was time for this years lucia celebration at the kindergarden. I still think it's as sweet every year to hear the small ones singing their well rehersed Christmas songs.
Och så är det ju lite mysigt att vimla efteråt på dagisgården med de andra dagisföräldrarna och smaka på lussebullarna och pepparkakorna som barnen bakat tillsammans med varm glögg.

And it's kind of cozy mingling afterwards with the other parents and taste the saffron buns and ginger cookies baked by the children with a warm glögg to go with them.

2 comments:

gletting said...

Det ser så trivelig ut. I år ble det ingen Lucia-feiring på meg, slik det har vært i alle år før. Her hvor jeg bor nå, er det langt til nærmeste barnehage eller skole.
Luciadagen er den første egentlige feiringen før jul, jeg synes det er fint at du hadde en hyggelig dag.

Elena said...

Vi hade egentligen planerat ta oss tidigt på luciamorgonen till någon näraliggande kyrka. Det är så fint med ljusen i mörkret och de sakrala sångerna. Vi ville visa barnen, men det får bli annan gång.