Wednesday, January 31, 2007

Street-fika

I helgen tog vi oss till söder med barnen för att förgylla vårt vardagliga liv med lite bohemiska urbana influenser. Street, som brukar anordna marknad vår-sommar-vinter, hade en skön restaurang/fik/bar öppen. Och det var verkligen skönt att komma in efter en kort promenad från bussen med isiga vindar piskande mot kinderna.
Anthea gick på upptäcksfärd i lokalen, som ett annat vimmel- och mingelproffs, tillsammans med pappa. Hon konverserade med en mamma och hennes lilla dotter och berättade hur saker och ting ligger till, på sitt förståndiga lilla vis. "Den där lampan, där", "Dörren där", "Fin bebis" och sen kramade hon lilla flickan.
Leo och jag chillade i den djupa lädersoffan och det var mysigt att bara sitta och glo på folk. I nedre vänstra hörnet på bilden syns forecast-stickningen som väntade på att bli upplockad vid lämpligt tillfälle. Några sådana uppstod liksom samtal om den samma med ett vänligt par som satt mitt emot.

2 comments:

Anna said...

Ni ser så nöjda och fina ut! Tror att jag ska kolla in om jag också ska fynda lite rowan 4 ply, tack för tips och tack för dina vänliga ord hos mig!

Elena said...

Cucumberpatch har himla fin service och nu har de precis lagt in en massa nytt fyndgarn så det är verkligen värt att gå in där och ta en titt.

Jo, vi var väldigt nöjda efter vår lilla utflykt. Det var speciellt fint att komma iväg strax innan alla sjukdomar blommade upp.