Monday, May 29, 2006

Leocollage

Vår fina Leo är tre veckor idag och bara jättego'! Min man har klistrat ihop lite nytagna bilder i ett collage! Den ska printas ut hemma på skrivaren och sen snigelpostas till hans släkt i Ungern.

I skrivande stund ligger Leo i den superba Chicco-stolen och för diverse oljud. Det här med bajjsande verkar vara en ansträngande syssla - tarmarna är nog inte igång helt?! Ska ta upp och vagga honom, ev ge honom babymassage samt ge Minifom inför nästa amning utifall han har massa bubblor i magen som plågar?!

6 comments:

Hanna said...

jättesöt, Leo passar honom. när du ammar får du plocka fram de extra spännande sakerna ur väskan så lilltjejen kan roa sig en stund själv. smörgåskex med smör eller kritor och papper! :-)

lycka till

Elena said...

Bra tips, funderar på att inhandla nya roliga sandlådeIeksaker som definitivt kommer att hålla lilltjejjen sysselsatt någon stund.

Idag blev det dock ingen parklek för när vi var redo att rulla ner till parken kom hällregnet! Det blev en promenad senare på em istället.

Erika said...

Härligt. Välkommen till världen Leo! Vem är det som har anknytning till Ungern? Jag är halvungerska :-D

Anna said...

Åhhh, en så fin pojke du har, för att inte snacka om syrran.Fina ungar! Ett stort grattis!

Elena said...

Erika: Det är mannen min som har ungerskt ursprung då båda hans föräldrar kommer från Ungern. Alltså är mina barn halvungerska men även kvarts finska och kvarts grekcypriotiska - en fin mix! :o)

Anna: Tack!! Mm, jag är så tacksam över över mina fina barn!

Jenny said...

Vilken sötnos! Som man längtar... :-)